Kategóriák

Alege bateria

User Online

User Online: 13
Today Accessed: 0
Total Accessed: 0
Your IP: 3.92.91.54

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului de comert electronic  tenet.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. TENET isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

COPYRIGHT
Intregul continut al acestui site  tenet.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea TENET si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. TENET nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara).Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
LIMITARI ALE RESP0NSABILITATILOR 
TENET nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui magazin online.TENET nu garanteaza ca produsele achizitionate vor arata identic cu imaginea de la descrierea de pe site si nu garanteaza ca in specificatiile tehnice ale produsului nu vor aparea modificari recente facute de producatori si care nu apar inca in paginile de prezentare ale respectivului produs.
SECURITATEA DATELOR PERSONALE 
Conform Legii nr. 677/2001 si a intregii legislatii din Romania, Datele personale ale utilizatorilor acestui site, vor fi folosite de TENET  numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletine informative periodice etc. TENET se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Odata cu crearea contului de utilizator, clientii si utilizatorii aceastui site accepta ca pe adresa de email pe care o folosesc la inregistrarea in sistem sa primeasca mesaje tip e-mail pentru: confirmarea si urmarirea comenzilor , oferte, promotii sau alte buletine informative de la TENET.
SECURITATEA INFORMATIILOR 
Nivelul de securitate a tranzactiilor, a sesiunilor de cumparare si de introducere a datelor personale este in conformitate cu cerintele acestei industrii pe plan mondial. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. TENET nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele  companiei de hosting care gazduieste site-ul.
DECLINAREA RESPONSABILITATII 
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, preturi, imagini, simboluri, etc) a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective si cu partenerii nostri furnizori. Din acest motiv, TENET nu isi poate asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul sau, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia sa de catre reprezentantii fiecarui furnizor partener sau marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc). TENET nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate si nici pretul acestora intrucat produsele comercializate se pot afla atat pe stocul sau cat si pe cel al furnizorilor parteneri, furnizori care nu au obligatia de a ne informa permanent despre orice modificare de pret sau disponibilitate. Din acest motiv TENET isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu va putea fi vandut la pretul afisat sau nu mai este disponibil. In cazul in care plata a fost facuta in avans clientul va primi inapoi banii incasati de TENET pentru respectiva comanda. TENET nu raspunde de eventualele defecte ale produselor cumparate de la magazinele sale decat in masura in care se dovedeste faptul ca acestea au fost livrate continand aceste defecte. In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de TENET dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor TENET fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de TENET de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei TENET nu i se mai poate cere returnarea banilor si de asemenea nici returnarea produselor decat in conditiile Ordonantei 130/2000 privind executarea contractelor la distanta.

COMENZILE LANSATE RAMAN FERME DOAR DUPA CONFIRMAREA LOR DE CATRE UNUL DINTRE REPREZENTANTII NOSTRI DE VANZARI !

GARANTIA PRODUSELOR
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte (minim 2 ani). Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, importatorului sau distribuitorului care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.
TAXE SUPLIMENTARE 
Pretul final platit de client este format din pretul produselor comandate si eventualele costuri de livrare (numai daca este cazul). Costurile de expeditie sunt cele afisate in momentul plasarii comenzii pe site-ul nostru pentru localitatile aflate in aria de acoperire a firmei de curierat rapid.  
DISPUTE SI CONFLICTE 
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul  tenet.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre TENET si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti din raza unde se afla sediul firmei TENET. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
L 677/2001
 
Protecţia datelor cu caracter personal reprezintă un domeniu nou pentru spaţiul legislativ din România. Conţinutul său priveşte, într-o formă generică, dreptul persoanei fizice de a-i fi apărate acele caracteristici care conduc la identificarea sa şi obligaţia corelativă a statului de a adopta măsuri adecvate pentru a asigura o protecţie eficientă.
În acest scop, a luat fiinţă şi în România, o autoritate centrală abilitată cu astfel de atribuţii de control, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.Recent înfiinţată, prin Legea nr.102/2005, Autoritatea îşi exercită competenţa stabilită în principal de Legea nr.677/2001, în condiţii de independenţă faţă de orice autoritate publică sau entitate de drept privat.Prin Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date a fost transpus acquis-ul reprezentat de Directiva 95/46/EC, care reglementează cadrul juridic general al protecţiei datelor personale la nivelul Uniunii Europene. Atribuţiile Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sunt specifice oricărei instituţii de control, putând investiga prelucrările de date cu caracter personal care cad sub incidenţa Legii nr. 677/2001 şi aplica sancţiuni, în cazul în care constată încălcarea dispoziţiilor legale de către operatorii de date cu caracter personal, în urma sesizărilor din oficiu sau pe baza unor plângeri depuse de persoanele lezate în drepturile lor.
Pentru că aplicarea corectă a unui act normativ nou presupune o cunoaştere corespunzătoare a prevederilor sale, considerăm că prin intermediul informaţiilor furnizate prin intermediul site-ului atât operatorii de date cu caracter personal, cât şi persoanele fizice ale căror date personale sunt prelucrate, vor avea ocazia de a aprofunda şi înţelege care sunt obligaţiile şi, respectiv, drepturile reglementate.

 

 

POLITICA DE RETURNARE

 

Conform legislației în vigoare privind drepturile consumatorilor, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără să fiți nevoit sa justificați decizia de retragere si fără să suportați alte costuri decât costurile directe de returnare, în termen de 14 zile îcepând de la ziua în care intrați in posesia fizică a produsului.


Produsul se va returna în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit).

 

Mentionam faptul ca nu se accepta pentru returnare produse precum:

 

- anvelope care nu au fost comercializate de SC TENET SRL

- anvelope montate si demontate;

- anvelope ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, deformari, intepaturi, taieturi, ruperi de material, sau cu alt defect evident;

- anvelope depozitate necorespunzator.

Veți informa TENET SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin trimiterea unui e-mail la paula.pop@tenet.to. In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, veți primi detaliile cu privire la solicitarea inaintata.

Costul de returnarea a produselor va fi suportat de client, folosind orice serviciu de transport dorit, cu mentiunea ca serviciul de transport ales sa aiba confirmare de primire. SC TENET SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate, in contul comunicat de client pe adresa de email, care indeplinesc conditiile mentionate anterior, in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Mentionam faptul ca suma returnata nu include costurile de transport.

Ziua in care va exercitati dreptul de retragere din contract nu se va lua in seama la calculul termenului, iar in cazul in care ultima zi a termenului este o zi nelucratoare, vom prelungi termenul in mod corespunzator.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 

SUGESTII SI RECLAMATII

Recomandare: Pentru a rezolva eficient si rapid cererea dumneavoastra va rugam sa specificati toate detaliile relevante in cazul de fata – de exemplu: numarul si data comenzii, numarul facturii, nume, model si cod produs, data expeditie colet, etc.

De aceea, va rugam sa ne transmiteti informatii legate de problema pe care ati intampinat-o folosind unul dintre urmatoarele canale de comunicare:

  • trimitand un e-mail la paula.pop@tenet.ro

Ne asumam responsabilitatea de a pastra confidentialitatea datelor de contact pe care le furnizati.

Va asiguram ca vom depune toate eforturile in vederea rezolvarii corecte si eficiente a aspectelor pe care ni le-ati adus la cunostinta. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.Termenul maxim de rezolvare poate dura pana la 30 de zile lucratoare.

 

CONDITII DE GARANTIE

 

La livrarea anvelopelor, pe langa factura primita prin e-mail se va livra si o factura care tine loc de certificat de garantie.

Prin aceasta factura explicita va garantam lipsa defectiunilor de material sau fabricatie la anvelopele vandute, cu conditia utilizarii lor in regim normal, conform standardelor internationale UN ECE nr. 30, UN ECE nr. 34, ETRTO, DOT nr. 109 si DOT nr. 119 si cu respectarea parametrilor imprimati pe anvelopa. Conditiile normale de utilizare ale anvelopelor impun respectarea parametrilor imprimati pe anvelopa, referitor la sarcina maxima pe roata corelata cu presiunea maxima de utilizare si cu viteza maxima admisa.

 

Toate anvelopele comercializate de SC TENET SRL beneficiaza de garantia comerciala, care se acorda pana la atingerea unei uzuri a benzii de rulare de 1.6 mm la anvelopele pentru autoturisme si de 2 mm la anvelopele pentru camioane, dar nu mai mult de 24 de luni de la data inscrisa pe factura de vanzare si in conditiile unei exploatari/utilizari corespunzatoare.

 

SC TENET SRL asigura cumparatorului lipsa de conformitate aparuta in termen de 2(doi) ani de la livrare, in functie de durata medie de viata a produsului. Pentru anvelope durata medie de viata este pana la atingerea unei uzuri a benzii de rulare de 1.6 mm la anvelopele pentru autoturisme si de 2 mm la anvelopele pentru camioane.

Producatorul / vanzatorul de anvelope si jante acorda garantie pentru viciile ascunse in conformitate cu prevederile O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata, pentru durata medie de utilizare a produselor.

Pentru lipsa conformitatii produsului se acorda o garantie de 24 de luni, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Situatii in care nu se acorda garantii:

- Anvelope care nu au fost comercializate de vanzator;

- Anvelope ce prezinta intepaturi, taieturi, zgarieturi, ruperi de material;

- Anvelope montate pe jante nerecomandate (tip / dimensiune necorespunzatoare), deformate, corodate, sau cu alt defect evident;

- Anvelope care au fost montate in service-uri neautorizate;

- Folosirea unei dimensiuni incorecte a anvelopei sau a unui profil necorespunzator domeniului de utilizare;

- Montarea improprie sau neprofesionala, lipsa echilibrarii ansamblului anvelopa / janta;

- Folosirea anvelopei intr-o pozitie geometrica necorespunzatoare sau defecte ale anvelopei cauzate de parti ale masinii care lucreaza necorespunzator ( defecte mecanice ale autovehiculului );

- Nerespectarea instructiunilor de umflare, sarcina si viteza de rulare inscriptionate pe flancul anvelopei;

- Defecte de natura mecanica sau chimica (deformari prin presare, indoire, lovire, apropiere de surse de caldura);

- Modificarea suprafetei anvelopei ca urmare a taieturilor sau folosirii ei in scopuri sportive;

- Anvelope reparate sau cu profilul de rulare sub limita specificata mai sus;

- Anvelope si jante cu deteriorari cauzate de conditii atmosferice ( crapaturi ) sau ca urmare a altor cauze ( accidente, incendii, vandalism, forta majora );

- Anvelope declasate, care au polizate sau razuite seria DOT;

- Anvelope utilizate in regim de curse automobilistice sau competitii;

- Anvelope asupra carora s-a intervenit mecanic, chimic, termic (impact, contact cu produse chimice agresive, contact termic);

- Jante zgariate, deformate, lovite.

Orice reclamatie trebuie insotita de factura, chitanta emisa de vanzator si dovada montarii anvelopelor intr-un service autorizat R.A.R. 

 

 


Cos  

Niciun produs

0.00RON Livrare
0.00RON TVA
0.00RON Total

Preturile contin TVA

Cos

Plasare comanda

* >4 din coloana STOC inseamna ca stocul este mai mare de 4 bucati. Pentru comenzi mai mari de 4 bucati va rugam sa ne contactati telefonic.

** Pentru ultimele 4 buc va rog sa solicitati confirmarea telefonica doarece este posibil ca cineva sa fi plasat comanda inaintea dumneavoastra.